Curtmetratges en fase de guió. Inscriu-te a la convocatòria de pitch!

Si tens un curtmetratge en fase de desenvolupament, inscriu-te a la convocatòria de pitch de la huitena edició de Curt Creixent. Els curtmetratges seleccionats es presentaran davant un jurat d’especialistes per a rebre assessorament sobre el seu desenvolupament i distribució. A més, comptaran amb dues sessions d’un taller de formació la setmana prèvia al pitch.

A més, si el teu projecte resulta el guanyador d’aquesta categoria, rebràs un premi que consistirà en l’assessoria per part d’una consultora independent per valor de 1.000 euros.

L’objectiu és acompanyar en el seu desenvolupament a l’obra premiada pel jurat de pitch d’una forma personalitzada, en funció de la fase en la qual es trobe, les necessitats i característiques del curtmetratge, des de l’escriptura del guió, la cerca de finançament, producció, coproducció, elaboració d’un pla de treball, o l’assistència a mercats i festivals.

El nombre de sessions i calendari de les mateixes s’establirà de comú acord entre el projecte seleccionat i la consultora, i tindran lloc entre juliol i desembre de 2022.

Els curtmetratges presentats podran pertànyer a qualsevol gènere: ficció, animació o documental.

Consulta les bases de la convocatòria de pitch per a projectes de curtmetratge, ací.

Inscripcions obertes fins al 25 de maig: Convocatòria de pitch per a projectes de curtmetratge | CURT CREIXENT 2022