4queescc_500_800

Curt Creixent, trobades del cinema breu és un espai de reflexió i debat sobre el curtmetratge. Volem compartir experiències sobre com programar, , distribuir, comunicar i gaudir dels curts en el context actual de la Comunitat Valenciana però amb perspectiva nacional i internacional, pensant especialment en els diferents públics i espectadors.

Així, Curt Creixent pretén, d’una banda, fomentar els contactes i crear sinergies entre els professionals del nostre sector audiovisual, cultural i educatiu. D’altra banda, vol donar a conéixer a tots els públics les ofertes i possibilitats d’aquestes obres audiovisuals de duració curta; i, per acabar, fer valdre l’enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge en la nostra Comunitat.

En 2015 férem la primera edició de les trobades en la qual participaren festivals, programadors, crítics i altres professionals del sector. En 2016 dedicàrem la segona edició a parlar de les possibilitats educatives dels curts (a les aules i en altres espais d’educació no formals com els cinemes) amb els mestres i els treballadors de l’audiovisual. En 2017, en la tercera edició, parlàrem dels públics de l’audiovisual i dels curts, un tema clau que vam tractar d’una manera oberta i transversal. I enguany, a la 4a edició, fem comboi amb el Festival Internacional Cinema Jove de València per a organitzar les Jornades professionals del curtmetratge durant el festival, els dies 25 i 26 de juny. Dos dies d’activitats adreçades a totes les persones interessades en el cinema que no et pots perdre.

 

Curt Creixent està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC), el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), el Festival Internacional Cinema Jove de València i la distribuïdora Some Like It Short.

Equip de producció: Dora Martí (IVC), Marc Borràs (MuVIM), Águeda Forés (MuVIM).

Coordinació: Álvaro Yebra i Irene Cubells (Some Like It Short).

Documentació Audiovisual: Julia Reoyo, Alejandro Portaz, Antulio Molina i Jose Molins (Trellat Media)

Disseny web: Pablo Lloret

 

Organitza: Institut Valencià de Cultura, Cinema Jove, MuVIM i Some Like It Short.