4queescc_500_800

Curt Creixent, trobades del cinema breu és un espai de reflexió i debat sobre el curtmetratge. Volem compartir experiències sobre com programar, comunicar i gaudir dels curts en el context actual de la Comunitat Valenciana, pensant especialment en els diferents públics i espectadors.

Així, Curt Creixent pretén, d’una banda, fomentar els contactes i crear sinergies entre els professionals del nostre sector audiovisual, cultural i educatiu. D’altra banda, vol donar a conéixer a tots els públics les ofertes i possibilitats d’aquestes obres audiovisuals de duració curta; i, per acabar, fer valdre l’enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge en la nostra Comunitat.

En 2015 férem la primera edició de les trobades en la qual participaren festivals, programadors, crítics i altres professionals del sector (podeu veure el programa dins de la secció d’aquesta web). Enguany dediquem la segona edició a parlar de les possibilitats educatives dels curts, que en són moltes, a les aules i en altres espais d’educació no formals. De matí, celebrarem la trobada de debats amb els professionals del cinema i de la docència, per a la qual cal inscriure’s per correu. I, de vesprada, farem dues sessions obertes on alguns educadors compartiran les seues experiències didàctiques amb curts i els festivals valencians de cinema mostraran alguns dels seus curts programats amb caràcter educatiu.

 

Curt Creixent està organitzat per CulturArts-IVAC, el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) i la distribuïdora Some Like It Short.

Equip de producció: Dora Martí (CulturArts-IVAC), Manuel Ventimilla (MuVIM) i Irene Cubells (Some Like It Short).

Coordinació: Álvaro Yebra (Some Like It Short).

Ajudant de producció: Pablo Lloret (Some Like It Short).

Documentació audiovisual: Trellat Media.

 

Organitza: CulturArts-IVAC, MuVIM i Some Like It Short.

Col·laboren: Cortocomenius, MICE, Humans-Fest, Festival Totó i el CEFIRE de Torrent.